OM Bouwgroep BV Logo
bouw-amsterdam

Bouw Amsterdam

Bouw in Amsterdam wordt gerealiseerd door OM Bouwgroep BV. OM Bouwgroep is een jong en dynamisch bedrijf, bestaande uit zestien vaste medewerkers en aan aantal vaste onderaannemers. Ons bedrijf onderscheidt zich door een uiterst klantgerichte manier van werken. Gemotiveerde vaklieden en een kleine, flexibele organisatie waar iedereen precies weet wat de medewerkers van elkaar kunnen verwachten en dat zij altijd op elkaar kunnen rekenen. Dit maakt OM Bouwgroep tot een goed geoliede machine die samen met de klant altijd tot een prachtig resultaat komt. Dit zijn onze sterke kanten in de bouw. De gegarandeerde korte lijnen en snelle duidelijke antwoorden op alle vragen van opdrachtgevers zorgen ervoor dat wij gericht werken en zo de werkzaamheden in één lijn zonder problemen uitvoeren.

Bouw in Amsterdam met kennis en ervaring

Bouw in Amsterdam met kennis en ervaring zijn twee belangrijke punten die altijd terug te vinden zijn bij OM Bouwgroep. Een deskundig team staat voor u klaar om vakkundig met uw opdracht aan de slag te gaan. Wij denken graag met u mee en geven u onze professionele kijk op al uw bouwgerelateerde werken. Heeft u speciale wensen en uitdagingen binnen en buiten uw huis of bedrijfsruimte? HCB geeft u graag helder advies bij de uitvoering en dienstverlening. Heeft u een bepaald budget en bent u nieuwsgierig naar wat u kunt bereiken met OM Bouwgroep BV? Leest u dan gerust verder of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Contact voor de bouw in Amsterdam

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de specialisten van de OM Bouwgroep. Wij voorzien u graag van alle informatie en antwoorden op uw vragen op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Heeft u specifieke wensen voor uw project? Wij vernemen uw ideeën en wensen graag om zo samen tot een prachtig ontwerp te komen. Bouwen voor en door mensen, met echt vaklui, kwaliteit en kennis, dat is OM Bouwgroep.

U kunt mailen naar info@ombouwgroep.nl voor al uw vragen, of belt u met: 075 - 6164068 om direct één van onze medewerkers te spreken.