OM Bouwgroep BV Logo
Bouwbedrijf Zaandam

Bouwbedrijf Zaandam

Bouwbedrijf OM Bouwgroep uit Zaandam is een jong en dynamisch bedrijf wat zichzelf heeft opgewerkt tot één van de beste bouwbedrijven uit Zaandam en omstreken. Wij zijn een bouwbedrijf opgericht in 2004, waar u terecht kunt voor de realisatie van al uw ideeën voor het verbouwen van uw huis, uw bedrijfsruimte of kantoor. OM Bouwgroep is gevestigd in Zaandam en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van verbouw, totale verbouw, uitbouw, onderhoud en renovatie. OM Bouwgroep heeft een samenwerkingsverband met meerdere kleine tot grote ondernemingen in de omgeving van Amsterdam en Zaandam en is tevens een erkend leerbedrijf. Hierdoor biedt OM Bouwgroep kwaliteit op verschillende gebieden. OM Bouwgroep staat voor het bouwbedrijf dat, door de jarenlange werkervaring, elk project tot een succes leidt.

Een bouwbedrijf in Zaandam met kennis en ervaring

Een bouwbedrijf in Zaandam kan niet zonder de nodige kennis en ervaring. OM Bouwgroep beschikt over beide punten die nodig zijn om in Zaandam goed tot je recht te kunnen komen. Met een jong dynamisch team en korte lijnen tussen de opdrachtgever, de medewerkers en de aannemer, staan wij garant voor een snelle en kwalitatief sterke manier van verbouwen. Heeft u speciale wensen en uitdagingen binnen en buiten uw huis of bedrijfsruimte? OM Bouwgroep geeft helder advies bij de uitvoering en dienstverlening. Heeft u een bepaald budget en bent u nieuwsgierig naar wat u kunt bereiken met OM Bouwgroep? Leest u dan gerust verder of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Contact voor bouwbedrijf OM Bouwgroep in Zaandam

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de specialisten van het bouwbedrijf OM Bouwgroep te Zaandam. Wij voorzien u graag van alle informatie en antwoorden op uw vragen op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Bouwen voor en door mensen, met echt vaklui, kwaliteit en kennis, dat is OM Bouwgroep.

U kunt mailen naar info@ombouwgroep.nl voor al uw vragen, of belt u met: 075 - 6164068 om direct één van onze medewerkers te spreken.