OM Bouwgroep BV Logo
Bouwbedrijven noord holland

Bouwbedrijven in Noord-Holland

OM Bouwgroep is één van de grote namen tussen de bouwbedrijven in Noord-Holland. OM Bouwgroep is niet direct een enorm bedrijf, maar is eerder een MKB bouwbedrijf dat enorm goed werk levert. Bekijkt u op onze website het portfolio van OM Bouwgroep, daar ziet u prachtig afgewerkte gebouwen, renovaties en zelfs de deelname aan het televisieprogramma “Uitstel van executie”. OM Bouwgroep is uitgegroeid tot een bekende toeleverancier voor onderaannemers en cliënten. Door scholing en kennisverbreding zijn wij nu werkzaam door heel Noord Nederland en zelfs buiten haar grenzen. Doordat OM Bouwgroep altijd is gebleven bij de drie belangrijke regels van het bedrijf: duurzaam bouwen, prijsbewust en een hoogwaardige productie af te leveren, zijn wij zo groot als op de dag van vandaag.

OM Bouwgroep en de bouwbedrijven in Noord-Holland

OM Bouwgroep blijft een belangrijke naam in de bouwbedrijven van Noord-Holland. Door constant te blijven ontwikkelen en investeren in kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid behoren wij tot deze succesvolle onderneming. Dankzij de bouwervaring en productkennis kunnen wij u altijd professionele bouw- en timmerwerken aanbieden. Wij onderscheiden ons in Noord-Holland door kundige afwerking, renovatie en bouwtechnieken toe te passen die altijd vol tevredenheid worden ontvangen door onze opdrachtgevers. OM Bouwgroep is de betrouwbare factor bij onderaannemers en cliënten door te streven naar perfectie in de duurzame bouw.

Contact voor bouwbedrijf OM Bouwgroep in Zaandam

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de specialisten van het bouwbedrijf OM Bouwgroep te Zaandam. Wij voorzien u graag van alle informatie en antwoorden op uw vragen op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Bouwen voor en door mensen, met echt vaklui, kwaliteit en kennis, dat is OM Bouwgroep.

U kunt mailen naar info@ombouwgroep.nl voor al uw vragen, of belt u met: 075 - 6164068 om direct één van onze medewerkers te spreken.