OM Bouwgroep BV Logo
Dakkapel noord holland

Dakkapel Noord-Holland

Een dakkapel in Noord-Holland laat u compleet leveren, bouwen en afwerken door de experts van OM Bouwgroep uit Noord-Holland. Dan heeft u altijd kwaliteit in huis met een lange en duurzame levensduur. Wilt u extra ruimte creëren in de slaapkamers of op een zolderverdieping? Voor het plaatsen van een dakkapel bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren dakkapellen aan in alle vormen en maten. De uitvoering kan variëren van hout tot kunststof, met een plat maar ook zeker met een pannendak. Aan de binnenzijde volgt standaard een afwerking en deze kan gemakkelijk uitgebreid worden in de rest van de zolder of slaapkamer. Doordat wij de werkzaamheden voor dakkapellen met grote regelmaat succesvol uitvoeren, mogen wij ons de expert in dakkapellen noemen.

Waarom een dakkapel in Noord-Holland

Waarom kiest u voor een dakkapel van OM Bouwgroep in Noord-Holland? Ten eerste vergroot een dakkapel altijd uw woning, u creëert een compleet nieuwe ruimte in uw huis dat geschikt is voor kantoor of slaapkamerruimte. Ten tweede verhoogt u direct de waarde en het plezier wat u hebt van uw woning. OM Bouwgroep levert meerdere soorten dakkapellen, wat natuurlijk afhankelijk is van uw budget en andere specifieke wensen. OM Bouwgroep gaat graag samen met u rond de tafel zitten om zo tot een duidelijk idee te komen wat belangrijk voor u en uw woning is, maar natuurlijk moet dit ook binnen uw budget passen. Dankzij onze kennis en ervaring slagen wij er altijd in om tot een goed plan te komen wat perfect aansluit bij uw wensen.

Contact voor een dakkapel in Noord-Holland

Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie voor een dakkapel in Noord-Holland van het bouwbedrijf OM Bouwgroep. Wij voorzien u graag van alle informatie en antwoorden op uw vragen op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Bouwen voor en door mensen, met echt vaklui, kwaliteit en kennis, dat is OM Bouwgroep.

U kunt mailen naar info@ombouwgroep.nl voor al uw vragen, of belt u met: 075 - 6164068 om direct één van onze medewerkers te spreken.