OM Bouwgroep BV Logo
renovatie-amsterdam

Renovatie Amsterdam

Renovatie in Amsterdam door OM Bouwgroep BV staat voor kwaliteit en vakmanschap. Gebouwen renoveren betekent niet vernieuwen, maar in de oude glorie herstellen. De vaklui van OM Bouwgroep weten welke muren uw draagmuren zijn, wat de authentieke kenmerken zijn van uw gebouw en wat reëel is om te renoveren. Renovatie begint met grondig onderzoek en het inwinnen van informatie. Dan gaan wij als professionals aan de slag met uw project. Renovatie in Amsterdam is voor ons niet alleen iets zakelijks, maar ook een liefhebberij. De mogelijkheid om een gebouw te renoveren tot uw wensen zijn vervuld, zien wij als liefde voor het vak.

Renovatie in Amsterdam met OM Bouwgroep

Renovatie in Amsterdam met OM Bouwgroep wordt gedaan met liefde en klasse. De afdelingen planning en calculatie zitten direct bij elkaar zodat er snel op wijzigingen kan worden ingespeeld. Doordat de directie van OM Bouwgroep zowel de klanten als de werknemers persoonlijk kent, resulteert dit in een optimale betrokkenheid en werksfeer bij ieder bouwproject, groot of klein. Sinds onze oprichting voeren wij renovatiewerkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in Amsterdam. Dit zijn bedrijven, maar ook vaak families. Het compleet renoveren van woningen is voor ons een ervaren project dat wij met zorg en liefde iedere dag weer aangaan. OM Bouwgroep mag zich al vanaf januari 2009 dé vaste aannemer van de Stadschouwburg Amsterdam noemen, dit vinden wij een prachtig object en noemen wij met trots het visitekaartje van OM Bouwgroep B.V.

Contact voor renovatie in Amsterdam

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de specialisten van OM Bouwgroep. Wij voorzien u graag van alle informatie en antwoorden op uw vragen op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Heeft u specifieke wensen voor uw project? Wij vernemen uw ideeën en wensen graag om zo samen tot een prachtig ontwerp te komen. Bouwen voor en door mensen, met echt vaklui, kwaliteit en kennis, dat is OM Bouwgroep.

U kunt mailen naar info@ombouwgroep.nl voor al uw vragen, of belt u met: 075 - 6164068 om direct één van onze medewerkers te spreken.