OM Bouwgroep BV Logo
Timmerman Zaandam

Timmerman Zaandam

Een timmerman die zorgt voor kwalitatief hoogstaand werk is werkzaam bij de specialisten van OM Bouwgroep uit Zaandam. Er staat altijd een vakman voor u klaar voor ieder soort timmerwerk. Of het nu gaat om nieuwbouw, afbouw, renovatie of complete dakkapellen, OM Bouwgroep beschikt over de juiste kennis en kwaliteit om altijd een hoogwaardig product af te leveren. Wij denken graag met u mee en geven u onze professionele kijk op al uw timmergerelateerde werken. Heeft u speciale wensen en uitdagingen binnen en buiten uw huis of bedrijfsruimte? OM Bouwgroep geeft helder advies bij de uitvoering en dienstverlening.

Timmerwerk moet vakkundig gebeuren

Timmerwerk moet vakkundig gebeuren, laat het dan gerust over aan de timmerman van OM Bouwgroep uit Zaandam. Een opdracht creëren is iets anders dan een opdracht die nodig is. Bij de Timmerwerken van OM Bouwgroep kijken wij vooral naar de duurzame oplossing. Natuurlijk werken wij graag, maar onnodig terugkomen is zonde van uw geld en onze reputatie. Daarom staan duurzaamheid en vakkundigheid hoog bij ons in het vaandel. Heeft u een bepaald budget en bent u nieuwsgierig naar wat u kunt bereiken met OM Bouwgroep? Leest u dan gerust verder of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte van de vakman voor timmerwerken OM Bouwgroep uit Zaandam.

Contact voor timmerman OM Bouwgroep in Zaandam

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de timmerman van het bouwbedrijf OM Bouwgroep te Zaandam. Wij voorzien u graag van alle informatie en antwoorden op uw vragen op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Bouwen voor en door mensen, met echt vaklui, kwaliteit en kennis, dat is OM Bouwgroep.

U kunt mailen naar info@ombouwgroep.nl voor al uw vragen, of belt u met: 075 - 6164068 om direct één van onze medewerkers te spreken.