OM Bouwgroep BV Logo
verbouwen Amsterdam

Verbouwen Amsterdam

Verbouwen in Amsterdam gebeurt door de experts van OM Bouwgroep. Dat wij ervaren krachten zijn met oog op kwaliteit, dat heeft u wellicht al in de krant of op de televisie gezien. OM Bouwgroep heeft meegedaan aan het tv-programma “Uitstel van executie” Wij hebben de desbetreffende familie geholpen hun huis beter verkoopbaar te maken door het gehele woonhuis te verbouwen. Met ons vaste bouwteam hebben wij de woning weer een mooie, nieuwe uitstraling gegeven met een hoog afwerkniveau. Gemotiveerde vaklieden en een kleine, flexibele organisatie waar iedereen precies weet wat de medewerkers van elkaar kunnen verwachten. Dat maakt OM Bouwgroep tot een goed geoliede machine die samen met de klant altijd tot een prachtig resultaat komt.

Verbouwen in Amsterdam met kennis en ervaring

Verbouwen in Amsterdam kan niet zonder de nodige kennis en ervaring. OM Bouwgroep beschikt over beide punten die nodig zijn om in Amsterdam goed tot je recht te kunnen komen. Grachtenpanden, grote appartementencomplexen en villa’s, Amsterdam heeft het allemaal. Een bouwbedrijf moet dan ook heel divers zijn om alle soorten panden en gebouwen te kunnen verbouwen. OM Bouwgroep is zo’n bedrijf, met een jong en dynamisch team en met korte lijnen tussen de opdrachtgever, de medewerkers en de aannemer staan wij garant voor een snelle en kwalitatief sterke manier van verbouwen. Heeft u speciale wensen en uitdagingen binnen en buiten uw huis of bedrijfsruimte? OM Bouwgroep geeft helder advies bij de uitvoering en dienstverlening. Heeft u een bepaald budget en bent u nieuwsgierig naar wat u kunt bereiken met OM Bouwgroep? Leest u dan gerust verder of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Contact voor verbouwen in Amsterdam

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de specialisten van OM Bouwgroep om te verbouwen in Amsterdam. Wij voorzien u graag van alle informatie en antwoorden op uw vragen op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Bouwen voor en door mensen, met echt vaklui, kwaliteit en kennis, dat is OM Bouwgroep.

U kunt mailen naar info@ombouwgroep.nl voor al uw vragen, of belt u met: 075 - 6164068 om direct één van onze medewerkers te spreken.